Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som ännu inte sagts

Värmer flödar i min kropp och huden rodnar lite lätt. Ligger på mitt vita överkast med morgonrocken slarvigt, nästan lite noschalant hängandes över kroppen. Nyss nedsjunken i ett varmt kar med fluffigt skum, nu vilar kroppen helt flack och avslappnad. Mitt sinne känner ro.

Jag vilar mina tankar genom att låta din existens flyta fritt i mina alla rum och springor. Jag känner hur doften av dig når mina receptorer och väcker dem till liv. Smaken av dina läppar och den lätta beröringen av din hand vid mitt bröst får min fitta att börja knipa av välbehag. Blundar.

Känslorna blir allt mer intensiva när jag låter ögonblick från sommaren bli till vykort som visas i ett bildspel. En kvällskaffe på bryggan, en glass i fåfängan eller ett stopp vid nacka golfbana en ljummen kväll. Bildspelet fortsätter men jag får svårt att se konturerna. Andningen blir tyngre och min kropp skälver av välbehag över att du fastnat på min näthinna. Din blick ser mig och din aura trollbinder mig. Du är vacker, ömsint och sexig.

Ena stunden flödar orden,
i nästa är de överflödiga
Funderar på ord,
som ännu inte sagts.




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-24 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io