Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmannen

Närvaro, trogenhet, ärlighet och längtan
Passion, sexuell extas och nyfikenhet
Står pall, finns kvar, långsiktighet

Kan inte förneka att personkemin
och hela min existens
vibrerar av din frekvens
Magi med stjärnor som sprakar

Försöker förtränga, försöker blunda,
Låtsas att det är en ouppnåelig dröm,
men du fortsätter att knacka på
ger aldrig upp
står fast vid dina ord:
Bra saker tar tid




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-05 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io