Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta missbruka

Hunger, attraktion och entusiasm
Gårdagens utspel, skuld och skam
Nattens förehavanden, priset känns
Naiv, naiv, naiv
Magkänsla och sinne på skaft
Natur och frihet, underbara tankar
Svaret, glädjen, pyr i mig
Bryta upp eller söka vidare
Livets gåta, svaret så nära
Duvan vingklippt, pickar i sig frön, himlen är blå ovanför
Knytnäve slog, krossade spegeln
Blickarna, vågar jag, tokig eller kreativ
Beroende av min drog,
Rehabilitering eller avgiftning
Kramar och fysisk närhet, längtar
Vill förlora mig i nuet
Glömma tid och rum, vara trygg

Vill och kan jag sluta missbruka min drog




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-31 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io