Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig få ligga stilla, huvudet mot ditt bröst, känna hjärtat slå. En stund tills stormen lagt sig. Vet vilken väg, svaret finns i min kropp. Ett litet liv som blivit till måste få se dagen. Hon som är vår, hon kommer snart. Men först vilar vi.


BDSM

Vad är det jag flyr ifrån?
Vad är det jag söker mig till?
Vad är det jag vill?

Kan jag leva utan det jag flyr ifrån?
Kan jag leva med det jag söker mig till?
Kan jag lita på min magkänsla?

Mörkret skrämmer mig inte
Ljuset kan få mig att vackla
Ibland är det omvänt
Mörkret får mig att vackla
Ljuset leder mig

Kontrasterna gör mig
till en krigszon
Pendelns rörelse,
förför,
förstör,
fortsätter färdas
…för evigt




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 167 gånger
Publicerad 2022-01-31 08:18



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, precis så är det.
2022-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io