Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmannen

Sagor skrivs med krisp och finess
du fångar mig i din mjuka famn
Kantigheten passar som en nyckel i mitt lås
vrider om och känner eufori som flödar
Lugn hamn med vindpinade segel
som hemma men samtidigt nytt och exotisk
Du målar så varsamt med en palett av mina färger
försiktiga penseldrag men med en fast hand
Du är en konstnär av rang, och jag älskar motivet

Du överraskar och spänner din båge,
min kropp böjer sig och följer din rörelse
sitter ihop som två bitar i ett puzzel
Du doftar kamomill och fruktiga bär
vill dricka mig mätt av din blick
känna din nakna hud med mina händer
Lekfullt på en replängds avstånd hitta oss själva
i roller där vi både tar och ger

Dina händer bryter inga löften,
de varar kanske i en evighet
eller kanske endast en kort sekund
Men det spelar ingen roll,
vi är här, vi är nu, vi är igår och vi är imorgon
Vi är de vi är och vi är redo för framtiden

…men bara mamma vet vad sin son vill ha




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-06 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io