Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopiera, frappera, dupera, citera, prioritera och duplicera

med min värdelösa lyrik
ska jag slutligen bli rik

jag ska kopiera, frappera, dupera
citera, prioritera och duplicera

jag kikar in och ser vad det är
som gör dig så jävligt populär
min avund krossar all logik
för jag ska bli så jävla rik

det skrivna ordet är romantik
med ängslan, kärlek så blir det lyrik

kliva över andras framgång
negativt kritisera
sno text från en sång
uppmärksamheten ska brisera

jag ska på liggande trampa
jag ska på din skit stampa
kräkas på din uppmärksammade text
och ser hur "mina" ord har växt

jag ska kopiera, frappera, dupera
citera, prioritera och duplicera

min poesi är som en jävla fabrik
med oförstånd, så blir det lyrik
kanske är den lite lik
sen....ja...sen...

blir jag jävligt rik...

det är äkta tragik




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 12:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sure så det är sir!
Så många gör!
Beatles knyckte
rakt av andras
fina arr, fick då
ett skönare darr
på sin gitarr...
Klart vi gör
lika så blir
vi rika varför
skall man avvika...
2009-11-10

    Melona
hoh

skål, skönt flyt med
äkta röst och känsla,


inget hycklande här inte!

gillar att läsa dig
joho.
2009-11-10

  D S
Gillar många av dina alster, så även detta. Ha de gott. / d.sommer
2009-11-10

  Inkarasilas
Jävla svid du fick till, nice att läsa. Vidrigt svårt med rim, blev lite impad. Sen att den är som en Gammeldansk är inte helt fel heller, bitter du vet. Slamdunk!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé