Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa blir mindre..

Människor förminskas
av tidens längd..
dom självcentrerade
självupptagna..
med sina dramatiska
skådespel på livets scen
gör dom allt för att synas höras
gärna upphöjer sig själv..
rinner dom bort som timglasets sand











mare







Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 09:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vad är det för fel på att vara självcentrerad? Det är ju vägledning för andra att hitta och följa den som befinner sig i centrum och det har man ju hört att det som är bäst centrerat i detta vårt land av idag är Tokholmen när det annars skulle ha varit glada Hudik...
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Den ende som är originell och äkta och värd att tas på allvar här är givetvis Lindemann.
En person som aldrig träffat den han angriper men ändå vet allt om vederbörande.
Bedrövligt fattigdomsbevis.
I rest my case.
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Eller kritisera andra istället för att skriva poesi.
2009-11-10

  Mr Lindemann VIP
Ja, det rä så att det människor som inte är originella, gör allt för att vara det . med konstigheter som att klä sig märkligt, ta på sig en märklig trosuppfattning och göra lustiga uttalande
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är bara att vänta på att jag försvinner från scenen.
2009-11-10

  Näckrosen
mycket bra skrivet.
finns för mycket självupptagna människor i vår värld
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP