Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007, kärlekens år ur helvetet.


du finns på riktigt

Du finns på riktigt.
Vi står på samma mark.
Du finns på riktigt.
Vi andas samma luft.
Du finns på riktigt.
Vi vandrar under samma himmel.
Du finns på riktigt.
Men du finns inte i samma rum.
Du finns på riktigt
Men du är inte här.
Du finns på riktigt.
Men du finns inte nära.
Du finns på riktigt.
Men du är alldeles för långt borta.




Fri vers av jagvarfeg
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg