Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007


dans med djävulen

Det är vårvindens dans,
Vart för vinden mig nånstans?
Hjärtat bultar, inifrån och ut,
När tar djävulsdansen slut?
Det är som om vinden drar mig i gruset.
Men det är bara jag som hör vårvinds suset.
Såren som skrubbats upp blöder mer och mer.
Men dom är det bara jag som ser.
Det är utom vett och sans.
Jag följer djävulen i en vårvindsdans.
Smärtan försvinner för varje steg.
Dansen tog slut, djävulen bockade och jag neg.




Bunden vers (Rim) av jagvarfeg
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-10 11:55



Bookmark and Share


    Max Poisé
tänker uteslutande på Horga-låten när jag läser din text...sen ser jag att du är ifrån Hälsingland, så det fanns en logik..
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg