Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNULLA MIG SÖNDER

knulla mig sönder
förtvina min talan

slå mig resolut med din falska kärlek

knulla mig sönder
ta mig i dvalan

förminska min styrka, gör mig vek

bind mig vid sängen och sarga min kropp
slit loss mina lemmar, ta allt mitt hopp

kyss mig förtvivlat, smek upp min barm
förnedra mig evigt, gör min ånga varm

knulla mig sönder
sprid ut mig på hav

slå mig resolut med din falska kärlek

knulla mig sönder
gör mig till slav

så glömmer jag snart alla svek




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 13:05



Bookmark and Share


  ramblinroses
såg denna på bloggen idag...

säger bara... jäklar!!!!

så exakt det kan kännas ibland.... så frustrerande mitt i prick....

rakt i magen, vännen....
2009-11-20

  lycksele
slå mig resolut med din falska kärlek
....
Inte många skulle våga bryta mönstret. kärlek ska ju vara som i kärlekspoesin och i filmer, media och 1000-tals vackra kärlekslåtar.

Romantiken, kärlek på lätta rosenröda vingar regerar.
2009-11-10

  Albin Jonsson
Grym ärlighet. Gillar när man inte försöker skriva fint utan rent. Häftigt
2009-11-10

  Dan Isacsson
Påminner mig om dikten jag själv just publicerade. Udda... I alla fall så gillar jag råheten. Tror dock att dikten skulle tjäna på att ha ett mer bedjande uttryck.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé