Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min och piercingens kärleksdikt.


Blinka små reflekterande ljus
Slut ringen vid mina läppar
Låt det göra hur ont som helst
Slut läpparna runt min arma hals
Mina fingertoppar har svårt att säga ifrån
När du är som du är
Så näääära.
Så fruktansvärt
näääära
viska mina små ord i mörkret
och jag kan höra hur du sväljer dom så fort
hulkar upp ett svar
mina händer har svårt att ta emot
när du är så rinnande genom mina fingrar
små ljus i kamran, det skimrar
le i det totala mörkret
känn den lilla lyckliga vind som blåste genom
mitt hjärta.




Fri vers av Marriz
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz