Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok



Oket som bärs på mina axlar

blir bara lättare


ju mer jag bygger upp mina muskler




Fri vers av NågonAnnans
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans