Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka bry sig..

Tänka på sin nästa
är viktigt..
att vårda sig själv
är en nödvändighet
för att orka bry sig om..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-11 22:18



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Insiktsfullt,

sköna dikter hos dig,

stämningsfulla.
2009-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte ge om man inte tagit emot. Luk 10:38 ff
2009-11-12

  Anjeska
ja men en svår balansgång har jag märkt...
2009-11-11

    ej medlem längre
du träffar ständigt rätt
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP