Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig ovanlig onsdag

Skrik som kvävs -
Ångesten som långsamt upphävs

Känslor hit och dit
Varför känns allt bara skit?

Ord som sårar
Grälar likt två obstinata dårar

Först mys och morgonstånd
Sen tjafs och missförstånd

Det enda som hjälper är konversation och prat
Red ut allt.
Kom ihåg Amanda -
Det handlar ändå bara om ditt förbannade självhat

En symbol runt halsen.
Hoppet om tron.
Res dig upp och flytta dig från den jävla diskhon.

Den friska luften rensar och gör mig för stunden ren
men den trösten är snabb och ganska klen

Söker efter en långsiktig lösning med kikare och kompass
är desperat och helt jävla utom mig, ja det är så jävla pass




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 22:23



Bookmark and Share


  PPQ
superbra....
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson