Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porr

Porr

En industri – orenare än få.
Ett uppnåeligt ideal; men ändå så avlägset.
Och varför, det jag vet
Det är bortom all stolthet.

Den enklaste vägen mot ett mål
som mer tar dig tillbaka till start
Du liknar då något outvecklat och oklart

En halvsanning, leva som ett ting
som något som inte finns.

Förresten, Jenna blev våldtagen. Jaha.

Blekta hår och hål.
Plast inpräntad i lemmar och bröst,
formar om och manipulerar-
De sprutar och simulerar.

Äckel och vämjelse,
eller erotik och jämlik tillfredställelse?
Beror på vem du frågar.

Frågar du mig är jag allt annat än tveksam.
Osunt och smutsigt.
Fluktande besatthet.
Ting och objekt,
Potens – som en galen sekt.




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson