Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev när jag var typ 14.


Deja Vu, jag har sett det här förut. Deja Vu, jag har sett det här förut.

Jag speglar mig i en cd-skiva och jag får regnbågsfärgade ögon.
De glittrar i kapp med solen och månen.
Och all asfalt är svart och den är så fel.
För allt annat strålar och slutar på samma ljud.
Likt pusselbitar som vårdslöst slängs in i musiken men som ändå glansfullt passar in.


Jag börjar mina tankar med ”Och” men får ändå inte IG.
För mina ögon är regnbågsfärgade och par spelar solo.
Duetterna vimlar av solister och kören är en enmansshow.
Toner speglas, slår i väggar och reflekteras - Allt blir ett och samma eko.

Deja Vu, jag har sett det här förut.

Deja Vu, jag har sett det här förut




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 13:47



Bookmark and Share


  PPQ
kanontext
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson