Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugen på saltgurka

Sugen på saltgurka
Dess mjukhet och gröna frön

Aningen vattendränkt och salt
Utmärkt på macka med smör

Att dricka till, ett glas mjölk
perfekt kylskåpskall i ett rent glas

Tugga och njut




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-08 23:43



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
underbar titel på en dikt, applåder!
2009-01-08

    Issand.
haha... nu vill jag också ha saltgurka..
2009-01-08

  Lotti
roligt hur det rann till i munnen:-)
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson