Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill klunka din säd

Jag vill klunka din säd, och bygga bo i din kropps små skrymsler
leva på din svett och inhalera din andedräkt.
Injicera ditt saliv och klä mig i din hud.
Pulverisera din kärlek till mig och snorta den från ditt bröst.
Jag öppnar min mun för dig,
hungrar efter din person och mättar mig med ditt sällskap.
Sväljer dig hel precis som du är.
Ingen peppar, inget salt -
du är god som du är och du är mitt allt.




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 499 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-29 13:44



Bookmark and Share


  blaite
Shit. Det här var bra. Precis sån text jag smådör av typ.
2010-08-16

    ordskalv
Fy och blä är min första reaktion men det är nog för att jag inte är lagd åt det hållet. Ändå gillar jag den för du har verkligen fångat sanningen :)
2010-08-11

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt åtråfullt!
2010-07-31

  PPQ
spontan reaktion som man får tolka fritt "nej men se på fan" :D
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson