Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuell frustration

Jag ger, jag ger och jag ger. Och han tar, han tar, och han tar (snart har han väl ingen sperma kvar) medan jag väntar spänt på nåt som hittills inte hänt.

Ett outtalat krav, väntan på att det i verket ska sättas –
denna jävla plåga; frustrationens heta låga.

Snabba hjärtslag, svullet begär, trots det pågår någon sexuell misär.

Det nya, det som en gång fanns
försvann med en ogemensam tillfredsställelse som satt honom i trans.

En osäkerhet, allt annat än obefogad
Frågar mig - Är jag nog och räcker jag till?
Kan du inte ta mig, ja, säg att du vill.

Humöret lågt, ständigt spänd.
Detta ständiga begär, å gud vad det förtär.




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 15:25



Bookmark and Share


  blaite
Så j-a bra..coolt flyt..
2009-04-22

  Mats Henricson
Definitivt, ja, av någon anledning far tankarna iväg mot Mynningsladdningens tragiska explosion ......., den manliga pinsamhetens pinsamhet.....
2009-04-20

  blaite
Kalas bra och ärligt rakt ut från hjärtat..men samtidigt lite sorgligt..
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson