Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtig och sårbar - Elände personifierat

Där var hon; vårtig och sårbar
Där var de; led med den enfaldiga slampan

Elände personifierat -
Hon som gett efter för synden,

Flickan som aldrig känt sig så smutsig och syndig -
Så oren och inte ens myndig.

Ensamheten som förtärt henne
dag för dag -
nöjer sig med vad hon får
kväll efter kväll.

Som en levande kliché
tar hon sig igenom det smärtsamma mörkret.
Med ett överskott av förnedring och hormoner
fattar flickan ett beslut
Hon säger: nu får det fan vara slut

Ja, hon sätter ner sin trötta fot -
Ingen mer genomträngning - inte ens under pistolhot




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-25 11:37



Bookmark and Share


  Knickedick
Hoppfullt. Det gillar jag
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson