Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista på temat


JAG VILL TA DIG...

jag vill ta dig
just där du står
du förbarmar mig
just när det går

men allt är stunden
just är allt nu
in i grunden
så är det bara du

du är min åtrå
du är mitt stånd
jag vill dig få
just i denna stund

jag njuter av att se
din kropp och din lust
jag vill bara ge
medan du suger min must

jag smeker din hud
jag kysser din kropp
trots förbjud
vi skänker oss hopp

för det är nuet som finns
det är bara nu som existerar
bara du i min lins
inget separerar
det nu vi exploderar
det är detta vi minns
när vi funderar

just därför
innan vi dör

jag vill ta dig
just där du står
du förbarmar mig
just när det går




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-12 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, me like!
2009-11-13

  stella
En nutida Höga Visan. :)
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé