Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet..

Om livet..
vi föds unika
tiden går framåt
ständigt..
åldrandets tid..
den som en dag slutar slå









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 23:50



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP