Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är på gång att komma igång med arbete. Idag nappade dom. Vilken födelsedagspresent.


En dag att minnas

En storm av känslor
lycka
framtidshopp
tilltro
en plats för mig.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-12 16:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
G ode tid så kul
R oligt, som jul
A lltså redan nu
T ursamt Du
T oppas da´n
I dag av detta
S å kul Du
* berätta!
2009-11-17

  Maria T
Grattis, grattis
2009-11-16

  mare VIP
Underbart för dig !
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld