Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1+1=1 under

Min sida
är din sida
ditt skratt är
mitt
min glädje vilar i din

Mitt bröst
en viloplats för ditt
vackra ansikte
och din rena underbara
själ

Jag finns här
tills livet skiljer oss åt
alltid där för dig
komer aldrig låta
kylan komma åt dig
Jag värmer dig
så länge du ber mig


JAG

kommer alltid hålla din hand
i ett fast grepp
släpper dig inte förän dina egna vingar
lyfter dig


Glädjen i mina ögon
när du känner dig fri
mitt skratt som klingar
När du förlösande svävar ovanför mig
kommer vara oförglömligt

Allt jag önskar är
att du skall bli fri som en fjäril

-----------------------------------------------------






Fri vers av NågonAnnans
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans