Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omtumlande


varma händer
hudpirrstrykande
rysande mjukvänliga
fingrar genom hår
tunnhudsvärme på hals
öronsnibbssmek
njuter in känslan
uppvirvlande
magkillande




Fri vers av glittertindra
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-12 20:04



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Mysig och minnesväckande...
2009-11-21

  Bibbi VIP
Skön.
2009-11-21

  walborg
Härlig läsning!
2009-11-16

  Ronny Berk
skönskriven och omtumlande, den texten ! sinnligt njutbar, värmande
2009-11-12

    ej medlem längre
WOW!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra