Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser allt



jag dansar syndens dans när jag inte längre vet

för i mina brunnar bor bara fruset vatten

som inte längre kan tinas för frosten har kommit till vår värld

och mörkret sänker sig över våra sommarängar

och mitten av tiden kanske slutar att slå

för när jag ser hur du tänker kan inget skratt förinta tystnaden mellan bergen

vi suckar tysta bredvid varandra men ingen av oss

orkar ställa frågorna som inte vill ha svar

för vattnet har stannat still och blodet fryser i våra ådror när vi hör vad vi tänker

jag ser alltid mina tankar utanpå

känner mina känslor inuti och jag ber för oss när vintern sänker

sina vingar kring oss

jag tänder alla ljus jag bara kan

men inga ljus kan lysa upp mörkret vi bär på

jag vill andas i ditt öra

tala om för dig att inga broar är brända

att alla berg kan bestigas

men det enda jag kan säga är

att jag hoppas du har fallskärmen med dig




Fri vers av mångata
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-11-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata