Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt inre

jag känner dig
överallt inom mig
för du är en del av mig
den viktigaste delen någonsin
och dig längtar jag efter otroligt mycket

med pulsen dunkandes alldeles innanför
växer jag med dig varje dag
blir mer och mer längtansfull och exalterad
över dagarna som komma skall

du vet inte riktigt än
vem jag är
men snart
mycket snart
kommer jag att vara den som
får se dig växa och bli stor

med några månader kvar
är det bara att vänta
på vad som komma skall

men om du anade vad jag längtar efter dig

du är drömmen jag inte visste jag drömde
förrän du var närvarande

tack för att du är på väg




Fri vers av mångata
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata