Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe

varma kaffefläckar
droppar mot
sofftyget
skärvor dansar
på mattan
vill lämna allt
och bara gå

vad kommer du viska
mot mina läppar
när du går morgonen efter

att sommarsolen
glittrar i mina blå ögon
i takt med kvittret
från fågelsången

att vinterns köld vill
värma och viska vårsol
sommarklippor
tro hopp och kärlek
så att jag aldrig behöver
oroa mig mer

att du vill vara mitt allt
precis som jag är ditt

under matten lämnar
kaffet en evig fläck




Fri vers av mångata
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata