Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inklusive allt

jag försöker frysa fast mina tankar
vid känslan jag hade då
för att kunna ventilera med mig själv
för att kunna bli fri
eller få en annan förståelse till mig själv
men det är som om tankarna är luft
som osynligt rinner mellan mina fingrar




Fri vers av mångata
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata