Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällan

 går aldrig över

... konstigt nog

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-16 21:14



Bookmark and Share


  Anna*
Fyndigt och väldigt kärnfull!
2009-11-19

  Gunnel André VIP
Rolig den här!
2009-11-18

  Miss Mod
Det gör ju sällan det, bravo kära vän..
2009-11-17

  C Cobain
"Människan är vad hon upprepat gör" ARISTOTELES - men hon gör det så sällan!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren