Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅTELSE!

Oskuld var du


Oskuld är du


pågrund AV din fina hy


men också pågrund AV din ärlihet :)


Du är ren....

Ärlig

Och totalt


Älskvärld

.........................


Småtjejer på 18 är inget för dig!


Du har växt mer än så

än att stå i dörröppning att runka som ett "får"


TACKA GUD för att du bor här!

Utan "vattniga gråa glas" i din missär!

Vissa blundar för siTT sjukliga,,, ja vet GUD vad det FÖR SJUKLIGT

är?..



Sorgligt det iall fall ÄR!


AMEN!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans