Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG är HITTAD

Jag blöder

jag blöder ut all inneboende skit
som samlas likt bölder i själens skrymslen

jag skrattar för varje liter av detta pumpande ut
ur min sargade kropp

jag har ägnat så mycket tid
så mycket kraft
att filtrera mig själv genom den
tjocka massan av idioti och dårskap

nu sprutar allt ur min kropp
nu bildas fontäner av skit och avföring

jag blöder

jag har hittat mig igen!




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 13:45



Bookmark and Share


  ramblinroses
rakt i hjärtat på mig
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé