Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tala om - för mej

jag tror inte att luften i mina lungor räcker till
för jag vill andas så mycket
jag tror inte att asfalten under mina fötter räcker till
för jag vill ta vägen
ta vägen någonstans där
man kan andas till luften tar slut
ta vägen någonstans där
man vill andas till luften tar slut
fast jag måste ha någon som talar om för mej
talar om
var det går att befinna sig
när mörkret faller
jag vill ha någon som talar om för mej
talar om
vad som är vackert och
vad som är fult




Fri vers av Nattfjäril
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-06-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril