Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i mig

Jag bygger ett bo
åt dig
bäddar ömt med mjuka kuddar
så kom och finn ro
i mig
kom lägg dig ner
vila din panna mot mitt bröst
jag vaggar dina tärande tankar
jag vyssjar dina sargade sinnen
till sömns




Fri vers av SusieQ
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-14 21:39



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
mjukt , fint , du klär mina ögon med tårar kram
2011-05-15

  PPQ
kärleksfull
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ