Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord andning

Jag är trött nu
kära
på stridigheter
smärta

sår

låt mig lägga mitt huvud
i ditt knä
stryk mig sakta
över kinden

smek mitt hår

låt mig vila där

i tusen år

viska sen mjukt
i mitt öra
att allt
är bra
låt mig tro
för en stund

att du förstår




Fri vers (Fri form) av SusieQ
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ