Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt, liten

Den där flyktiga stunden frid
små, varma armar runt nacke
en liten pust mot hals
gå inte, mamma
och man stannar där en stund
vilar ögat
på ljuvligt rundad kind
mörka fransar som sänks
trygga andetag, i vila
och man andas där en stund
och man landar där en stund

den där eviga stunden frid.




Fri vers av SusieQ
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-29 07:24



Bookmark and Share


  livsdans
Ja den stunden är fantastisk!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ