Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd

För var stund
du inte kysser mig
med all längtans samlad ömhet
förblir jag våldsamt okysst




Fri vers av SusieQ
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-16 18:33



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
verkligen sköna rader...
humor värme .god poesi!
2012-05-23

  Mangal VIP
Ett spontant skratt kom. Härlig läsning. Humorfylld och allvarlig längtan.
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ