Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblind

Ser du pennan som ditt vapen
frågade hon
nej
svarade jag
snarare som min blindkäpp
i livet
jag snubblar på mina tankar
och mina känslor
innan jag fått ner dem på papper
jag liksom känner mig fram
i livet
med min penna
mitt liv känns verkligt
först då
jag fått ner det på pränt

hon frågade
vad är det för liv
som inte känns verkligt
förrän orden finns
för andra att läsa

jag svarade
jag skriver inte mitt liv
för andra att läsa
jag skriver mitt liv
för mig

att leva




Fri vers av SusieQ
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-26 19:24



Bookmark and Share


  Ordsus
Så sant, så rätt!
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ