Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hardenäran

När man fyller tre år
önskar man sig en Hello Kitty-sparkcykel
en sån med tre hjul
och röda handtag

När man fyller tre år
önskar man sig glitterlim
i regnbågens alla färger
och ritblock

När man fyller tre år
önskar man sig ballonger
med Nalle Puh på
och prinsessor

När man fyller tre år
och lägger sig på kvällen
önskar man fortfarande
att pappa ska ringa

och säga
grattis
min prinsessa
jag älskar dig




Fri vers av SusieQ
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-03 22:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Glädjerus genom kroppen, som i det sista stycket abrupt förvandlades till en kall hand runt hjärtat. Visst ringer väl Pappa?!!! Det viktigaste av allt.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ