Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en förbannad kärleksdikt

Kärlek? Ja, för fan. Vi har den skottkärrevis, lådvis, i lösvikt eller i gross. I parti och minut. Solvarm, lätt urvattnad, regnbågsfärgad, åskmolnsgrå, nyklipptgräsdoftande, myskoxig, skogstokig. Vi har den i alla former och storlekar. Vi har den förresten i alla humör också. Vi har den i modell Argbigga, Fnittertippa, Virrpanna, Bitch, Snorunge, Busfrö, Ungjäkel... you name it, we got it. Den är billig och den är dyr som fan, allt-i-ett liksom. Som ett party-kit. Ibland är den Nästan Osynlig Kärlek, lite lätt dimslöjsgråfärgad, vardagstjatig och skällig som en bjäbbig chihuahua. Ibland är den Bulleråbång-Kärlek, som smällande kastrull-lock, i vackert blåfärgad emalj. Asgarvekärleken, den är fin, sprakande neonfärger, rosalilagröngulturkos. Den sirligaste, Smekalätt-Kärleken... som ett litet pekfinger mot Tröttamammans kind. Den Kärleken.




Fri vers av SusieQ
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-08 22:57



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Härligt, hejdlöst och roligt i väldigt skönt tempo. Allvarligt och lättsamt på samma gång.
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ