Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtäckelse

Ta det som var menat åt dig
som funnits där
så länge

täckt
av väv och aska
ännu

andas varligt
stryk med ömma fingertoppar
ränder i det grå

lysande strimmor
låt den sista täckelsen
falla




Fri vers (Fri form) av SusieQ
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ