Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adress okänd


ett hem kan vara
så mycket mer än bara

ett ställe att bo på




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-14 23:16



Bookmark and Share


  Junitvillingen
De orden sitter som en smäck - applåd!!:-)
2009-11-17

  Jojo
du skriver rakt in i mitt hjärta, just här och nu
2009-11-16

  Eva Helene VIP
Så sant! Bra!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP