Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

De tappade blombladen
från orkidén i köksfönstret
de vilar kvar där
de vilar kvar där
strumpan du inte hittade
som gömt sig under sängen
den kurar kvar där
den kurar kvar där
rakhyveln du glömde
i badrumsskåpet
den suckar kvar där
den suckar kvar där
sältan av dig
i mitt armbågsveck
den smakar kvar där
den smakar kvar där





Fri vers (Fri form) av SusieQ
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ