Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av sten,En själ av glas

Ett hjärta av sten
En själ av glas

En stark människa utåt
En svag människa inuti

Ett ruttnande inner
Ett liv i spillror

Ensam idag
Ensam imorgon

Endast på grund av
Elakheten och ondskan som finns

Ett hjärta av sten
En själ av glas

En stark människa utåt
En svag människa inuti




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery