Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat jag älskar dig

Hon öppnar dörren
Hjärtat bultar hårt
Förväntningarna höjs med ens när dörrhandtaget trycks ner
Dörren går upp
Där står han
Där står du
Med ditt underbara leende tilltalar du mig
Du träder in
Kramar om mig
Ser mig
Så som ingen tidigare har gjort

Livet skänkte mig den äkta kärleken den kvällen
Mitt livs kärlek och själsfrände
Den enligt mig underbaraste av dem alla

Vår kärlek vill jag vårda för evigt
I din famn vill jag somna var natt
För utan dig vill jag inte leva
Då livet med dig ger allt en mening
Vår kärlek är svaret på alla mina frågor och förhoppningar
Hjärtat jag älskar dig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-24 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery