Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Hon bär på så mycket sorg den flickan
Ja det var så de sa
Alla de som såg på
Såg på när livet skakade hennes tillvaro
Så mycket sorg

Maktlöshet
Ja så kände de nog
De som såg på
Men ändå blundade

Blundade för känslan
För även de kände
Även de var lika ensamma
Ensamma i sorgen

Vilse i kaoset




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-07 00:59



Bookmark and Share


  Stay Golden
<3
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery