Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund av dig

Det slitna håret fladdrar i vinden
Sanden silas mellan tårna
Vattnet glittrar så som det gör varje vår
Värmen slår mot henne
Omfamnad av våren
Inandas hon friheten
För första gången på så länge
Känner hon ro i själen
Hon känner en glädje som kändes igen för så länge sedan
I sanden skymtar hon sitt svarta yrväder
Varelsen hon älskar så djupt
Vännen hon håller så kärt

Var dag är en kamp
Men även så en vinst
För själen är lugnare
Och hjärtat är starkare
Och allt det på grund av er
På grund av dig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-13 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery