Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

det lyser så vattenfallslikt i dina ögon
det märks tydligare än natten
hur du vrider ut de sista dropparna
av ditt egenkonstruerade hat

för du gråter när du sover
du skrattar dagen lång
din ilska dräneras ut i en flod av avsky

jag vet inte
jag vill inte veta

men jag lider alla helvetes kval med dig

gapskratt!!




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-27 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé