Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sorgens öga

Du var förväntasfylld
upprymd, sprittande med
spring i dina ben

Du var betrodd
förtroendebelagd
nästintill naiv

Du offrades
splittrades, blev
bestulen

Inte heller trodde
de sedan på dig
som alltid förut

Liksom förakt
dödsförakt för
för oskyldiga lekar
slutade du
leka

Du var förväntansfylld
till brädden
klarvaken blick
spring i dina ben

Det var då.




Fri vers av Andasin
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-11-07 15:37



Bookmark and Share


    afrika
kanske "spring i dina ben" skulle upprepas på näst sista raden? Ger ett fint återknytande...
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin