Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars vänder jag mig om och går







Det är med dina rörelser jag känner dig bäst.
Så när du sänker blicken och slår ut med armarna då vet jag.
När du sänker axlarna och nästan kutar lite.
När du suckar nästan ljudlöst.
Det är då jag vet.
Då gör jag det där extra.
Om jag orkar.




Annars vänder jag mig om och går.




Fri vers av Andasin
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin